A Monin uborkás szirupjai, amelyek egyszerre nyugtatnak és felfrissítenek

A Monin uborkás szirupjai, amelyek egyszerre nyugtatnak és felfrissítenek

Amikor Monin a cég elkezdte az uborka ízű szirupok gyártását, rengetegen fogták a fejüket, hiszen szerintük az uborka íz nem italba való. Hiszen ki akarna uborkalevet inni? Ennek ellenére a fejlesztés során kiderült, hogy ma már a Monin kígyóuborka ízű szirupjai hatalmas népszerűségnek örvend világszerte. Egyre többen kedvelik, egyre többen próbálják ki, majd a végén ez a koktél lesz a kedvencük. Ugyanis rengetegen kedvelik az uborka felfrissítő ízét, mely nem csak frissít, de a fanyar utóízének köszönhetően különösen jól variálható limonádékkal. Az uborka sziruppal elkészült koktélok megtalálják a tökéletes harmóniát, hiszen egy részről, teljesen felfrissítik az embert, másrészről pedig nyugtató hatást keltenek.

Monin Uborka szirup más néven: Cucumber
Az uborkás italok fogyasztása egyre népszerűbb világszerte, népszerűségét pedig annak köszönheti, hogy az emberek igazán egészségesnek tartják, íze pedig frissítő. Most pedig egyre nagyobb teret hódítanak azok a trendek, melyek azt vallják „ami nekem jó, az a testemnek is!” Ám az uborka jellegzetes íze miatt csak ideig-óráig lesz az emberek kedvence és általában a kezdeti lelkesedés után a polcokra kerülnek. Szerencsére a Monin Uborka szirupja, mely a Cucumber névre hallgat, nem ezt az egyhangú, unalmas uborka ízt adja nekünk. Már a színéből is megmondhatjuk, hogy nem egy megszokott ízről lesz szó. Az élénkzöld színben pompázó szirup még intenzívebben adja vissza az uborka lédús, frissítő, felpörgető ízét, melyhez enyhe savasság is jár. Ez a szirup manapság hatalmas népszerűségnek örvend, szívesen használják egyre többen a mixerek és a zöldség trenderek is. Ezzel az ízzel garantáltan egy olyan különleges pluszt adhatsz a koktéloknak, melyet mindenki kedvelni fog, aki szereti a frissítő ízeket. Az italoknál pedig a zöldséget még jobban kihangsúlyozhatod, ha néhány vékonyra szelt uborkaszelettel díszíted a poharakat.

Monin Uborka tea koktélszirup: Cucumber Tea


A Monin Uborka tea koktélszirup azoknak az embereknek jó választás, akik valóban egy kis felfrissülésre vágynak. A szirup íze megegyezik a friss és lédús kígyóuborka jellegzetes ízével, melyhez kellemes, halványzöld szín is társul, ez pedig megadja az ital nyugtató kinézetét. A szirupból rengeteg fantasztikus koktél elkészíthető, 0,7 L-es kiszerelésben vásárolható meg, ára pedig 3.500 forint körül helyezkedik el. Nem is gondolnánk, az uborka milyen jó hatással van szervezetünkre. Frissít, élénkít, a hosszú tél után egy uborkás koktél elfogyasztása biztosan felébreszt minket egy kicsit. Az uborka kalóriaszegény, tele van antioxidánsokkal, nyugtatja a gyomrot és lúgosít. Az uborka szeletek még a szem alatti sötét karikákkal is képesek elbánni, a szervezetünket pedig belülről tudja fiatalítani.