Különleges gyümölcspüréket is kínál a Monin

2018. 03. 30. 00:00:00
Különleges gyümölcspüréket is kínál a Monin

Minden gyümölcsnek megvan a jellegzetes íze. Egyesek édességükkel hódítanak, mások savanykás ízükkel teszik érdekesebbé az ételeket és italokat, még néhány gyümölcsöt a kimondottan fanyar vagy keserű íz világ jellemez. Az étel és ital különlegességek elengedhetetlen gyümölcsmixeit a Monin szirupgyártó fejlesztette a tökély szintjére. A nagy tapasztalattal és széles szirupkínálattal rendelkező Monin termékcsalád külön palettán kínálja gyümölcs mixeit és a gyümölcs alapú püré különlegességeit.

A számtalan íz világot és felhasználhatóságot kínáló gyümölcs pürék között megtalálhatóak olyan népszerű ízek mint a monin banán, az monin eper püré, a monin kiwi, a monin kókusz, a monin málna, a monin mangó, az monin őszibarack, a monin zöldalma, a monin kékáfonya, a monin cseresznye és az monin ananász. Azonban nem csak a klasszikus ízvilágot kedvelők találják meg a Monin gyümölcspürék között a kedvencüket. Az olyan különleges fantázianevű püré mixek mint a „Piros Bogyós”, a „Passion Fruit”, a „Yuzu” és a „Rebarbara” pedig további élvezetes íz világot kölcsönöznek az alkoholos italoknak, a limonádéknak, a kávéknak vagy éppen a süteményeknek.

Monin Passion Fruit püré mix (Passion Fruit Püré Mix)

Sokan nem ismerik a passion friut savanykás illatát, pedig egy kiegyensúlyozottan frissítő ízt kínál. Leginkább a citrom és a lime enyhébb intenzitású változataként lehetne körülírni ezt az ízhatást, amely a Monin Passion Fruit püré mixet jellemzi. A sötét narancs színű gyümölcspüré egzotikus gyümölcsét maracuja és chinola néven is ismerik. Különlegessége, hogy rendkívül egzotikus illattal és egzotikus zamatú fanyar-édes ízzel rendelkezik. Ha trópusi illatokra és ízekre vágyunk, ez a pürémix az ideális választás italainkba.

Monin Erdei Bogyós Gyümölcs püré mix (Red Berries Püré Mix)

Ahogy a neve is már jelzi, egy igazán élénk színű gyümölcspürét kínál átlátszó és világos italokba, koktélokba a Monin, Piros bogyós gyümölcs püréjével. A sötét bordó, lilás csillogású gyümölcs keverék, a piros bogyós gyümölcsök ízkavalkádjával, poharunkba csempészi az eper, a málna és az áfonya finoman kiegyensúlyozott ízharmóniáját. A hihetetlenül édes-savanyú íz és erőteljes állag egyaránt felhasználható italokhoz és süteményekhez.

Monin Yuzu püré mix

A Monin Yuzu fantázianevű gyümölcspüréje elengedhetetlen kellék a bárpultok kínálatában, hiszen egy olyan savanykás és fanyar érzéki ízt képes az italokba csempészni, amelyet csupán a több Kelet-Ázsiai gyümölcsök együttese képes megtenni. A Yuzu egy olyan új, prémium kategóriás sárga színű citrusféle, amely üde és frissítő illattal és savanykás ízzel képes új harmóniát belecsempészni az egyhangú italokba és rendkívül jól alkalmazható koktélok kiegészítőjeként is. A Yuzu legközelebbi gyümölcs rokonai a citrom, a grépfrút és a mandarin, így azok, akik még nem kóstolták, ez az ízskála mentén tudják elképzelni ízhatását.

Monin Rebarbara püré mix (Rhubarbe)

Bár a rebarbara nem gyümölcs, hiszen a szegfűvirágok rendjébe, a keserűfűfélék családjába tartozó növény, mégis egyre inkább használják főzéshez, sütéshez és italok alapanyagaként is egyes fajtáit. Akárcsak a növény, a Monin gyümölcspüréje is érzéki rózsaszín színben pompázik és bármilyen italhoz tökéletesen illik. Könnyen kombinálható más ízekkel is. Általában koktélokhoz, turmixokhoz és limonádékhoz használják. A rebarbara gyümölcspüré leginkább az eper és a gyömbér ízvilágával harmonizál kiválóan és kellemesen fanyar gyümölcsíz jellemzi. Ez a sokoldalú gyümölcspüré tökéletes kiegészítője egy Tom Collins vagy egy Stoli mule koktélnak is.