A leg gyümölcsösebb Monin koktélszirupok

2018. 03. 30. 18:55:03
A leg gyümölcsösebb Monin koktélszirupok

Közeleg a nyár és kinek ne a lédús gyümölcsök jutnának eszébe erről az évszakról? Az emberek nyáron sokkal több friss gyümölcsöt szoktak fogyasztani, mint a téli hónapokban. A gyümölcs természetesen igen jó hatással van egészségünkre és szervezetünkre is. A gyümölcsös ízeket automatikusan összekötjük a nyári emlékekkel. A gyümölcsös ízek, a koktélok világában is nagy sikert aratnak. Bemutatunk most három Monin gyümölcs szirupot, mely tökéletesen visszaadja a friss gyümölcs zamatát. Tökéletes lehet nyáron frissítő koktélok elkészítéséhez, de ezeket a gyümölcsös szirupokat, sokszor használják desszertek, például sajttorták tálalásánál is.

Ha igazán nyári ízt szeretnél, akkor itt van a Monin Málna szirup!

Az édes málna íz minden italban az első korty után azonnal felismerhető. Sokan kedvelik, hiszen igazi nyári koktél készíthető belőle. A Monin málna szirupja egy igazán szép látványt nyújt már üvegen keresztül is, hiszen élénk rózsaszínes-piros színnel rendelkezik. Gyermekkorunk nagy kedvence és az örök nyár íze a málna íz. Mivel a legtöbb málna a nyár közepén terem, ezért leginkább ebben az időszakban használhatjuk fel és tökéletesen passzol omlós desszertekhez, desszertkoktélokhoz, frissítő teákhoz, jéghideg shakekhez, vagy smootthiekhoz. Nem csak színe, de illata is elképesztően erős, enyhén savas, érett málna illatú. A gyümölcsös, édes utóízével a Monin Málna szirup egy rendkívül széles körben felhasználható szirup. Jól passzol a Monin Szeder sziruppal keverve például.

Monin Meggy (Mrello Cherry) szirup édeskés és savanykás egyben

Az ínycsiklandozó, zamatos megy évszázadok óta kitüntetett helyet foglal az asztalokon. Édeskés, mégis enyhe savanykás íze sok ember kedvence. Nem csak nyersen, de természetesen lekvárként, süteményekben is igen kedvelt gyümölcs. Sokan szeretik a meggy jellegzetes ízét, ezért italokban ciderekben, likőrökben és szirupokban is igen kedvelt. A Monin meggy szirupnak mély bordó színe van, melyről azonnal rájövünk, milyen gyümölcsből készült. Illata a frissen szedett meggy különleges aromáját adja vissza. A szirup édessége és a gyümölcs enyhe, kifinomult savanykássága tökéletes összhangot alkot. A meggy érett, friss, zamatos íze kiváló lehet koktélok, puncsok, teák, forró csokoládék smoothie-k alapanyagának.

Monin Cseresznye szirup tökéletesen visszaadja a roppanós cseresznye ízét

A cseresznye édes izét mindenki ismeri és szereti. Az első cseresznye meghozza a tavaszt, hiszen májusban érik, ezért is hívják május cseresznyének. A gyümölcs akkor érett, ha édes, friss és roppanós, színe pedig kívül, belül élénk piros. A cseresznyét, mint gyümölcs, rengetegen szeretik ezért igazán közkedvelt a Monin cseresznye szirupja is, melyet felhasználhatunk jeges koktélokba, finom, frissítő limonádékba, de akár pitékhez és süteményekhez is. A szirup színe mély sötétvörös íz világa pedig tökéletesen visszaadja a szaftos, érett cseresznye ízét. Érdekesség, hogy a szirupokkal nem csak italokat hanem süteményeket és különleges desszerteket is díszíthetünk és ízesíthetünk.