Monin kávé szószok és toppingok bűvöletében

Monin kávé szószok és toppingok bűvöletében

Sokunk reggele nem indul jól ha nincs velünk kedvenc kávénk. A hagyományos, 3 az egyben kávé „élményt” azonban gyorsan meg lehet unni, ezért érdemes igazi kávézókba ellátogatni és tisztelegni a valódi kávébab oltára előtt. A kávékülönlegességek egy olyan új dimenziókaput nyitnak meg majd a szánkban, amire eddig még csak nem is gondoltunk volna. Az ilyen tökéletes kávéknak pedig egy nagy titka van: a Monin kávé szósz.

A Monin egy francia családi vállalkozásból világhírűvé nőtt szirup márka, amely több mint 100 éve hódította meg kellemes ízvilágával az ínyenceket. A Monin termékei nem csupán a kávékat teszik ízletessé, de szirupjaik, szószaik, gyümölcspüréik koktélokba, limonádékba, szörpökbe, süteményekbe és akár főételekbe is különleges ízvilágot képesek csempészni. A hagyományos, klasszikus ízektől kezdve az egzotikus vonalon át egészen az extrém csípős ízig minden területen kiszolgálják a bárokat, cukrászdákat és éttermeket.

A Monintól szószaitól lesz csak igazán ízletes egy forró kávé!

Mindenki, aki valaha is járt már minőségi kávézóban, valószínűleg találkozott már olyan kávékülönlegességekkel amiben több szín és több íz kombinálódik és a tetejét különleges tejszínhab, fahéj vagy csokireszelék díszíti. Ezen toppingok kiváló kiegészítője vagy helyettesítője a Monin szósz számtalan variációja is. A Monin szószok számtalan ízben elérhetőek már. Kapható fehér csokis szósz, tejcsokis, fekete csokis, karamelles és monin mogyorós csoki szósz is, így biztosan minden kávé szerető megtalálj a kedvencét.

Természetesen nem csak kávékhoz használhatjuk fel ezek az ízletes szószokat, hanem süteményekhez, gyümölcsökhöz, pudingokhoz, főtt rizses, édes ételekhez, forró csokikhoz, tortákhoz vagy éppen valamilyen különleges vadas sült főétel mellé. Ma már számtalan bárban, cukrászdában, étteremben, fagyizóban és fagyott joghurtosnál kérhetünk feltétként valamilyen „öntetet”, ilyenkor sok olcsóbb változatban csalódunk annak keserű íze vagy vállalhatatlan állaga miatt. A Monin szószok azonban kiváló élményt kínálnak a szemnek és szájnak egyaránt.

A Monin csokis öntetek még mindig hódítanak!

Bár a diétának és az egészséges táplálkozásnak manapság nagyon nagy „divatja” van, mégsem tudunk olyan könnyen lemondani a csokoládé bűnös élvezetéről. A Monin Fehér csoki szósz (White Chocolate) a kávékat olyan csodássá varázsolja, amilyet eddig még talán soha nem is gondoltunk volna. A krémfehér színű kávészósz a hagyományos tejcsokoládéval ellentétben, kellemes vajas ízt kölcsönöz a kávénak a kakaóvajból kinyert aromáinak köszönhetően. A fehér csoki édes, könnyű íze tökéletesen kiemeli a kávékülönlegesség többi ízét is.

A hagyományos csokoládé ízt kedvelők azonban választhatják a Monin Fekete csoki szószt (Dark Chocolate) vagy a Monin Tejcsoki szószt (Milk Chocolate) is. A csokoládé erős ízét a tejcsokiban egy kis lágyság oldja fel, még a fekete csoki erős aromát kölcsönöz az erősebb kávékhoz. A sötétbarna és fekete színek a tejszínhab tetején dizájnos kontrasztban terülnek el és fantasztikus édes hatással egészítik ki a kávé kesernyés ízvilágát. A tökéletesen krémes, kiegyensúlyozott állaga miatt a csokis szószok akár sütemények, torták és fagylaltok díszítésére és ízesítésére is alkalmasak.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog