Hódítanak a déli gyümölcs ízű Monin pürék

Hódítanak a déli gyümölcs ízű Monin pürék

Igazi trópusi hangulatot képes varázsolni poharunkba a Monin, különböző gyümölcs mixes püréivel. A Monin már 106 éve készít minőségi szirupokat, önteteket, gyümölcs püréket és különböző kávé szószokat, valamint frappé és smoothie porokat is. A nagy múltra visszatekintő francia cég, családi vállalkozásként indult 1912-ben ám termékei akkora sikert arattak, hogy ma már szinte az egész világon mindenhol beszerezhetőek. A legnagyobb nevű szórakozóhelyek, bárok, hotelek, éttermek és cukrászdák szervírozzák előszeretettel termékeiket italokhoz és ételekhez egyaránt.

A Monin különböző ízekben készít porokat frappékhoz és smoothiekhoz is, így kínálatában megtalálhatóak olyan klasszikus krémes ízek mint a csokoládé a joghurt, a kávé vagy a vanília. A csokoládé tökéletes ízharmóniáját azonban a kávékülönlegességekben is élvezhetjük, hiszen a francia cég több kávé szószt és toppingot is forgalmaz. A legfinomabb fehér csoki, a legízletesebb tejcsoki és fekete csoki mellett karamell és mogyorós csoki ízekkel is megbolondíthatjuk kávéinkat, shakejeinket

Csempésszünk egy kis nyári hangulatot az italokba!

A déli gyümölcsök igazán népszerűek a bártenderek körében, hiszen az italokat kellően feldobják és egyaránt használhatóak alkoholos és alkoholmentes koktélokhoz is. A Monin gyümölcspüré mixei tökéletesen alkalmasak arra, hogy az italokat, limonádékat vagy akár a süteményeket is megízesítsék. A harmonikus, karakteres ízviláguknak köszönhetően igazi trópusi hangulat szökik a poharunkba, tányérunkba. A Monin püréi többféle gyümölcs jellegzetes ízével teszi lehetővé, hogy egy kis melegséget csempésszen a hideg italokba és még ízletesebbé tegyék azt. A kiwi, a kókusz, a mangó, a banán, a maracuja, a yuzu és az ananász ízek mind-mind a homokos tengerpart hullámzó vizét, a nyári napfényt és a nyugágyon való napozás hangulatát képesek hordozni minden egyes cseppjükben.

Intenzív ízharmóniával csábít el bennünket a Monin

A Monin prémium francia minőséget kínál minden egyes termékében, legyen szó szirupokról, szószokról vagy éppen gyümölcs pürékről. A Monin Kiwi püré mix (Kiwi Püré Mix) a kiwi jellegzetes savanykás-édeskés ízét csempészi be az italokba. Ragyogó limezöld színe miatt közkedvelt díszítő eleme a koktéloknak, jeges teáknak és turmixoknak is. A könnyű, fanyar ízvilág egy édesen bársonyos állagban összpontosul. A Monin Kókusz püré mix (Coconut Püré Mix) igen közkedvelt, a kókusz varázslatos ízharmóniájának köszönhetően. A fehér színű püré tökéletesen kombinálható más szirupokkal, öntetekkel egyaránt és akár süteményekhez is kiváló mártogatósként szolgál cukrászdákban. A Monin Mangó püré mix (Mango Püré Mix) a trópusi országok leggyakrabban használt gyümölcsét, a mangót hozza el számunkra. A trópusok almájaként emlegetett gyümölcs íze csábítóan édes és enyhén savas. Az élénk narancssárga, csillogó nedű, elegáns, enyhén fűszeres ízvilággal teszi tökéletesebbé az italokat és ételeket. A Monin Ananász püré mix (Pineapple) a hazánkban egyik legnépszerűbb és legkedveltebb trópusi ízt zárja palackba. Az alkoholos és alkoholmentes koktélok, limonádék, desszertek és sütemények ízesítésére is alkalmas püré élénksárga színével és krémes állagával, prémium minőségű ízzel és illattal kényezteti, a trópusi ízek kedvelőit.