Bemutatkoznak az ízletes, Monin gyümölcs püré mixek

Bemutatkoznak az ízletes, Monin gyümölcs püré mixek

A francia Monin koktél szirupok, kávé szószok és gyümölcs pürék az egyik legnépszerűbb termékek a bártenderek körében és egyre többen használják a neves éttermekben a különleges ételek és sütemények alapanyagaként vagy díszítő elemeként. Nem csak a Monin termékek kiváló alapanyaga az ami ilyen széles körben közkedvelté tette termékeit, hanem azok színei, állaga és legfőképpen az ízvilága az, ami megfogta az étel és ital különlegességek kedvelőit.

A Monin termékeiben visszaköszön a nagy hagyomány és a több mint 100 éves tapasztalat, amit a gyártó francia cég is képvisel. Az 1912-ben családi vállalkozásként induló vállalkozás termékei ma már az egész világon mindenhol megtalálhatóak köszönhetően a kiváló, ízletes termékeiknek. Leghíresebb termékeik a Monin koktél, kávé és limonádé szirupok de nagy sikernek örvendenek a Monin pürék, Monin kávé szószok és a Monin Frappé, illetve Smoothie porjaik is.

Monin gyümölcspürék nagy választékban

A Monin méltán híres gyümölcspüréket készít, amelyeket nem csak az alkoholos italokba, hanem limonádékba, koktélokba vagy kávék tetejére, díszítő elemként is felhasználnak. Az gyümölcspürék számtalan nagy cukrászda minőségi tortáiban és süteményeiben is megtalálhatóak alapanyagként és több étterem kínálja őket díszítésként vagy ízletes szirupként egyes ételeihez. A Monion gyümölcspürék számtalan változatban elérhetőek és mindenki megtalálja közte a neki leginkább ízlő változatot.

A Monin számtalan gyümölcsből készít gyümölcspüré mixeket. A legnépszerűbb gyümölcs ízt az ananász, a banán, az eper, a kókusz, a barack, a málna, az alma és a cseresznye biztosítja a szörpökhöz, de olyan különleges alapanyagok is megtalálhatóak a kínálatban mint a Yuzu, a Rebarbara, a Passion Friut vagy a Mangó. A különböző gyümölcsök különböző ízvilágot csempésznek az italokba és ételekbe, hogy abból kihozhassák a legtöbbet. A Monin Piros Bogyós gyümölcs püréje pedig egy keverékbe hozza össze a legfinomabb piros bogyós gyümölcsöket, mint az áfonya, a málna és az eper.

Klasszikus ízek, klasszikus Monin gyümölcspürékkel

Mivel nem mindenki kívánja meg az extrémebb ízkavalkádot, ezért a Monin a hagyományos, egyszerűbb, letisztultabb, zamatosabb gyümölcsös ízt kedvelők számára is biztosít nagyszerű ízfokozó megoldásokat. A Monin Banán püré mix (Banane Püré Mix) a trópusok legismertebb és legnépszerűbb gyümölcsét hozza el hozzánk, hogy zamatos gyümölcshúsát poharunkban is élvezhessük. A frissen felbontott ital krémes és bársonyos formában kínálja az érett banán kellemes illatát és ízét. A tört sárga színben pompázó püré rendkívül hosszú ideig őrzi meg zamatát és illatát.

A másik klasszikusnak és közkedveltnek mondható alap Monin gyümölcspüré a Monin Eper püré mix (Strawberry Püré Mix). A rezes csillogású, sötét rubinvörös színben pompázó eper püré nem csak italokba és süteményekbe de akár pudingok vagy fagylaltok tetejére is kiválóan felhasználható. Az eper íze mindig tavaszt csempész a szánkba, még akkor is, ha éppen télen fogyasztjuk el kedvenc koktélunkat. A Monin közkedvelt püréjét akár gyümölcslevekbe, desszertekbe, lekvárokba, borokba és szörpökbe is vegyíthetjük, mivel ízével kiválóan fogja kiegészíteni az ételeinket, italainkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog